Υπηρεσίες

Στα συναπτά έτη ενεργής παρουσίας μας στο χώρο του ξυλόγλυπτου εκκλησιαστικού έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε γύρω απο το εργαστήριο μας συνεργασίες με τους εμπειρότερους και καλύτερους τεχνίτες, αγιογράφους, συντηρητές, προκειμένουν να ανταποκριθούμε και στις πιο συνθετες και απαιτητικές εργασίες.

Η εκκλησιαστική ξυλογλυπτική δεν είναι μόνο διακοσμητική αλλά βοηθά και στη λειτουργικότητα των Ιερών Ναών.
Πρώτη ύλη
Τα ξύλα και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι 100% φυσικά χωρίς χημικές προσθήκες.
Προμηθευτές
Πιστοποιημένοι συνεργάτες στην προμήθεια των υλικών με γνώμονα την ποιότητα.
Μελέτη
Πολλές οι περιπτώσεις οπού η ολοκληρωμένη αρχική μελέτη μας προστατεύει και βελτιώνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συνεργασίες
Στα συναπτά έτη ενεργής παρουσίας μας, έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους συνεργάτες.

Μέσα στο πνεύμα αυτό ο Δημήτριος Γαλακούτης συμβάλει στην σωστότερη διακόσμηση των Ναών.

Η εταιρία αναλαμβάνει σε συνεργασία πάντα με τους υπεύθυνους των Ιερών Ναών και με βάση τις βάση τις λατρευτικές ανάγκες της ενορίας, τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή των εκκλησιαστικών ξυλόγλυπτων (τέμπλα, θρόνους κ.α)

Η πολυτελής πείρα και η επιμονή στη σωστή δουλειά, οι άρτιες εγκαταστάσεις, ο μηχανολογικός εξοπλισμός και η στελέχωση της εταιρίας, διασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εταιρία Γαλακούτης εγγυάται για την υψηλή ποιότητα του ξύλου (φλαμούρι Σερβίας κ.α) καθώς και για την άριστη ποιότητα των υλικών κατασκευής. Γιατί η δημιουργία των εκκλησιαστικών ξυλόγλυπτων δεν είναι μόνο διακοσμητική τέχνη. Η αντοχή τους στο χρόνο και η σωστή τους συντήρηση, αποτελούν παράλληλα κληρονομιά για την ιστορία του τόπου καθώς και για την διάσωση της ορθόδοξης πίστης.

 


+30 6979 125 020
+30 210 50 24 327
hello@galakoutis.gr